Meer resultaten voor tattoo tilburg

tattoo tilburg

tattoo scheveningen
Tattoo Tilburg Tattoo Shops in Tilburg vergelijken!
George Stephensonweg 21 3133KJ Vlaardingen Zuid-Holland. Jimmy Ik heb gister mijn eerste tattoo laten zetten ik had met geluk een korte wachttijd maar 2 weken. dan kwam eindelijk de dag ik was natuurlijk zenuwachtig maar op het moment van binnenkomen waren alle zenuwen meteen weg. Je komt binnen wordt vriendelijk begroet en werd meteen geholpen. Toen met Stefan nog een prachtig ontwerp uitgekozen en toen 12-08-2017. Steenakkerplein 22 5126AW Gilze Noord-Brabant. Meld u hier aan
stoppeltattoo
Tribal Trading Tattoo en Piercing Tilburg Informatie foto's en contactgegevens Tattoo Platform.
013 5802202 013 5802202. Als we de naam Bart Bastiaans van Tribal Trading tattoo en piercing shop noemen dan hebben wij het hier over een ware piercing artiest. Bart is de eigenaar van de shop en heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van piercen opgedaan in binnen en buitenland. Naast Bart zijn er meerdere artiesten werkzaam die echt staan voor hun vak. Ook geeft Bart Cursussen om mensen op te leiden tot zelfstandig piercer.
volautomaat koffiemachine
SEVEN SEAS TATTOOS.
Jeroen Franken's Seven Seas /// SPECIALIZED IN FULLFILLING THE WISH OF THE CUSTOMER IN GETTING A GOOD TATTOO INSPIRED ON THE STYLES OF THE SOUTH PACIFIC AND BEYOND
ipa isopropanol
TOTEM TATTOO.
TOTEM TATTOO FACEBOOK KLIK HIER.
mondzorgcentrumtakenhofplein.nl
GaRaGeInK Body Art Reeshof Tilburg Tattoo Piercing Tandkristal.
Naast het zetten van tattoos en piercings verwijderen wij bijvoorbeeld ook tattoos door middel van moderne lasertechnieken. Hierdoor is het mogelijk om een oude lelijke tattoo gedeeltelijk weg te werken om hem weer te coveren met een nieuwe tattoo. Wij zitten midden in de moderne wijk de Reeshof in Tilburg. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De naam van onze shop komt van de band Metallica. Deze band heeft een cd met als titel Garage-Inc. Onze gedeelde muzikale passie voor deze band en het feit dat we een uitgebouwde garage zijn heeft ervoor gezorgd dat we deze naam hebben gekozen voor onze studio.
Veiligheidscontrole nodig.
Darko's Oneness Tattooshop Tilburg.
wij zitten je onder de huid! Oneness is Darko Groenhagen's tattooshop in het centrum van Tilburg. De crew bestaat uit 3 kunst en tattoogekken. Darko Oosters Tibetaans Japans Indiaas en Indonesisch en grafisch Comic graffiti en skulls. Madeleine portretten en realistisch sterk vrouwelijk maar ook in donkere sferen. Vince old school Japans en typografie. Een unieke tatoeage laten zetten. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl. Elke tattoo die we bij Oneness zetten is uniek. Geen inloop in de tattooshop. Wij zijn een iets andere tattooshop dan je misschien gewend bent.
Tribal Trading.
Video's Circus of Madness. In onze studio in Tilburg worden dagelijks op afspraak prachtige tattoos gezet door Kirby Cliona Frankie en onze gastartiesten. kom gerust eens langs om ons artwork te bekijken. Voor een piercing door een echte specialist moet je bij Tribal Trading zijn. Onze studio is GGD goedgekeurd en in het bezit van de nodige vergunningen. Onze piercer is zeer ervaren! Tribal Trading staat bekend om haar extravagante piercingshows en unieke tattoo stijlen dus wij zijn vaak te vinden op grote conventies en shows. Bekijk ons video's maar eens voor een impressie van ons werk.
Goedkope tattoo in Tilburg Kortingen tot 70% op tattoo's in Tilburg GROUPON.nl.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou deze andere deals gevonden om het goed te maken. Kortingsbonnen voor een tattoo in Tilburg! Een tattoo is een eeuwenoude lichaamsversiering die met permanente inkt op uw huid wordt aangebracht. Er is dus geen betere gelegenheid om een tattoo in Tilburg te laten zetten dan bijvoorbeeld de geboorte van een kind of een huwelijk. In Tilburg een tattoo aanschaffen betekent dat u vakkundig en professioneel geholpen wordt door een ervaren en erkende tattoo artist. U kunt zelf een eigen ontwerp meenemen of u kunt kiezen uit een ruim assortiment plaatjes in diverse categorieën. Een tattoo in Tilburg is normaal gesproken wel een prijzige aangelegenheid.
Tattooshop Tilburg tattoo shop tattoo studio lunchcafe lunch cafe 013.
Houdt hiervoor onze Facebook pagina in de gaten. We ontvangen je met een heerlijke kop koffie in een prachtige setting die uniek is voor Tilburg en omstreken. De tattoo studio is gelegen achterin het pand zodat wij in alle rust en met de nodige privacy kunnen werken. Tijd en aandacht voor onze klanten staan bij Studio Tat hoog in het vaandel daarom werken we voor zowel het zetten als het bespreken van je tattoo alleen op afspraak. Op dinsdag is onze vaste inloopdag en kun je van 11u tot 17u de hele dag vrijblijvend binnen lopen zonder afspraak om je ideeën te bespreken. We zetten op deze dag geen tattoos.
Portretinterview Tilburg Tattoo Stensil Media.
Stensil Media bedacht de portretreeks Tilburg Tattoo voor Quats Magazine. Samen met fotografe Ellen van Doorn leidde dit tot een serie portretinterviews.

Contacteer ons

lasercentrum eindhoven
tattoo behandelen
laseren rotterdam
wenkbrauwen tatoeëren hairstrokes
tatoeage weghalen
inktvlekken verwijderen
tattoo verwijderen gent
tattoo tilburg
wenkbrauwen hairstroke
3d hairstroke